Sita - VVBK 4-8
21.3.2006

Pettinen 1+3

Mitähän tuostakin pelistä olis sanottavaa... Semmosta sählyähän se oli alusta loppuun ja parempi voitti, vaikka oltiin yllättävän tiukilkla kolmannessa erässä. Tilanne oli kireimmillään 6-4! Jokatapauksessa peli oli 20. peräkkäinen tappioton! Aika uskomatonta putkea ollaan vedetty lokakuusta lähtien.

Oltiin tänään aikaajoin pahasti tuuliajolla, mutta hoideltiin jossain välissä aina ne tarvittavan maalit ja sitä kautta pisteet kotiin. Alussa päästiin helpohkosti johtoon, kun pari ekaa meidän vetoa meni nyyttiin. Kummassakin maalissa oli hyvä maski edessä ja tokkopa Sitan veskari nähnyt koko palloa.

Niin tietty se on varmaan mainitsemisen arvoinen asia, että tehtiin kaksi ylivoimamaalia ... eikä yhtään av-maalia omiin, edistystä siis. Päästiin kokeilemaan jopa viidellä kolmea vastaan, mutta eihän me silloin saatu edes kunnon vetoa maalille, liikaahan se nyt olisi jo ollutkin. Niin ja yksi vanhanaikainenkin maali nähtiin, arvaappa Lommo kuka teki?

Kolme peliä tässä sarjassa ja kolme voittoa, seuraava vastus on sitten viikon päästä vanha tuttu Perus Setti. Jospa Jyskykin muistais silloin tulla paikalle...

Joten pelailemisiin ... ja kaikki sunnuntaina treeneihin.

Takaisin talvisarja 6:n matseihin

Tilastot ottelusta :
Nimi
Maalit
Syötöt
Pisteet
Minuutit
Pettinen
1
3
4
0
Aki
3
0
3
0
Peltsi
1
2
3
0
Hämis
1
0
1
0
Olli
1
0
1
0
Timppa
1
0
1
0
Antti
0
1
1
0
Tiainen
0
0
0
0
Miika
0
0
0
0

Sivun alkuun