VVBK - Möllit 7-3
26.10.2006

Aki 2+1

Semmosta sählyä tarjoiltiin tällä kertaa. Huonolla pelillä saatiin jostakin ihmeen syystä voitto aikaiseksi, en tiedä miksi, ehkä siksi että meillä on Miika maalissa. Ei oo poika vielä suostunmut putkien välissä häviämään, ekan pelin pelasi kuitenkin viime vuoden marraskuussa eli 24 peliä tappioitta.

Vastustaja sai tehtyä kolme maalia ja niistäkin kaksi alivoimalla eli taas kerran toimi meidän ylivoima loisteliaasti. Tehtiin kylläkin yksi YV-maali, joten kai sillä osumalla noi kaksi saadaan anteeksi? Vai mitä? On se niin harvinaista herkkua (nää alivoima maalit ei niinkään).

Peli oli kuitenkin aika tasainen. Lopussa tehtiin kaksi maalia tyhjiin, joten numerot ehkä vähän mairittelee meitä. Toinen niistä muuten alivoimalla, kun Hämis otti 2.30 ennen loppua 5-3 tilanteessa ihan vitun tyhmän jäähyn jälkipelistä. Taisi olla ukolla pää maitohapoilla siinä vaiheessa...

Rehellisesti sanottuna oltiin aika yössä, kamalia hasardeja tuli roppa kaupalla omassa päässä ja hyökkäyspäässä ei saatu syöttöjä omille ei sitten millään. Pelaajistosta parasta antia tarjosi Kyllikki ja perkeleen tuttu ja turvallinen pakkikalusto Jallu-Timppa-Peltsi. Hasardeista huolimatta joukkueen aatelia, kaikki neljä heeboa ... muut oli tänään enemmän tai vähemmän yössä. Miika kokosi ittesä ekan hassun maalin jälkeen tosi hyvin ja piti meitä hyvin pelissä mukana.

Tää tällä kertaa, lisää tuloo parin viikon päästä.


Tilastot ottelusta :
Nimi
Maalit
Syötöt
Pisteet
Minuutit
Aki
2
1
3
0
Kyllikki
1
2
3
0
Timppa
0
3
3
0
Pettinen
2
0
2
0
Olli
1
0
1
0
Peltsi
1
0
1
0
Jallu
0
0
0
0
Miika
0
0
0
0
Tiainen
0
0
0
0
Hämis
0
0
0
2

Sivun alkuun