Smugut - VVBK 7-4
19.1.2004

Peltsi ja Timppa 1+1

Ekaa kertaa päästiin haistelemaan kakkoslohkon peliä ja aika kova menohan siellä meille on. Tottakai Hyssen hallin sarjat on syönyt Huhtarin joukkueitakin, eli ei nää ihan vertailukelpoisia juttuja kolmevuotta takaisiin sarjoihin ole ... mutta silti.

Hyvin me mukana pelissä oltiin, tasoissahan tuo peli oli vielä kolme minsaa ennen loppua. Aateltiin tosin poikien kanssa ennen peliä, että tulookohan tänään kunnon selkäsauna.

Oltiin huonompia, mutta tsempattiin helkatin hyvin ja ei prkl annettu periksi tuumaakaan ja ennenkaikkea ei tullunna selkäsaunaa, vaan mun mielestä helkutin hyvä tulos. Meiltä puuttui kuitenkin Jysky, Pettinen ja Saarinen.

Kolme Smugujen maaleista pomppi ilkeesti meidän pojista maaliin ja viimeisenhän ne tekaisi tyhjään, kun pelattiin 6-4 ylivoimaa. Se ylivoima olis pitäny ottaa hiukka rauhallisemmin, koska kaveri ei olis jäähyiltä päässyt (5min) vaikka maali olis saatukkin. Nyt ei saatu edes vetoa aikaiseksi koko kahden ukon ylivoiman aikana ... omissa tosin ropisi ...

Oli toi tappio kuitenkin ihan oikeudenmukainen, mutta mukava vääntöhän siitä tälle illalle syntyi ... vaikka vähän muuta pelättiin, oltiinhan saatu syksyllä reteesti 12-3 turpaan samalta porukalta.

Ei mitään, kun seuraavaan peliin taas tappelemaan samalla asenteella ja uskon, että saadaan joltakin porukalta jopa piste puristettua ... tai sit ei, mutta hiki ainakin tulee roiskumaan seuraavissa peleissä.

Takaisin talvisarja 5:n matseihin

Tilastot ottelusta :
Nimi
Maalit
Syötöt
Pisteet
Minuutit
Peltsi
1
1
2
0
Timppa
1
1
2
0
Aki
1
0
1
0
Reponen
1
0
1
0
Jallu
0
1
1
0
Hämis
0
0
0
0
Kyllikki
0
0
0
0
Olli
0
0
0
0
Tiainen
0
0
0
0

Sivun alkuun